Coronavirus

Nederland is net als de rest van de wereld in de ban van het coronavirus en dat heeft gevolgen voor onze dienstverlening.

Dienstverlening
Ons kantoor is wel gewoon open, maar sommige mensen met kinderen werken nu thuis voor zover dat mogelijk is. De aanwezige collega’s geven geen hand en houden gepaste afstand.
De meeste afspraken bij ons op kantoor tot 6 april zijn verplaatst of gaan we nog proberen te verplaatsen naar de weken erna. Sommige gesprekken voeren we nu  telefonisch uit en/of we wisselen via internet zoveel mogelijk de gegevens en informatie uit.

 

Ondersteuning

Het kabinet doet er alles aan om naast onze gezondheid ook onze banen en inkomens te beschermen en de gevolgen voor zzp’ers, MKB-ondernemers en grootbedrijven op te vangen. De maatregelen zorgen ervoor dat bedrijven hun personeel kunnen doorbetalen, bieden zelfstandigen een overbrugging en maken het via versoepelde belastingregelingen, compensatie en extra kredietmogelijkheden mogelijk dat er geld in de bedrijven blijft.

Indien gewenst kunnen wij u ondersteunen en/of adviseren bij het aanvragen van deze regelingen en het aanvragen van uitstel bij de Belastingdienst.

Heida NieuwehorneHeida Accountancy B.V.
Schoterlandseweg 32
8414 LW Nieuwehorne
Tel. 0513 541765

Baukje de Jong – de Vries is sinds 15 januari 2007 bij ons kantoor werkzaam. Na een carrière bij een notariskantoor stapte zij over naar de accountancy. Naast assistent accountant is zij bij binnenkomst het eerste aanspreekpunt en staat u graag te woord.