O.M.A.H. staat voor Ons Mag Alles Handelen en bestaat uit twee markthallen in Gorredijk waar geen “nee” te koop is.

De onderneming wordt met zo’n 16 medewerkers gerund door het echtpaar Geert en Katty Aikema welke begin 2016 naar Heida Accountancy overgestapt zijn. Momenteel zijn we erg druk met het vereenvoudigen en verder automatiseren van het administratieve proces.

 

Hesselman IT Services

Deze vennootschap onder firma uit Oldeberkoop is sinds 2008 cliƫnt bij ons kantoor en beheert daarnaast naar volle tevredenheid onze automatiseringsprocessen op kantoor.

Hesselman IT Services bestaat uit 2 vennoten waarvan Leo Hesselman Noord Nederland onder zijn hoede heeft en Ralph Giangotti het midden van land. Naast server- en netwerkbeheer zijn ze o.a. ook actief in telefooncentrales, ondersteuning op afstand, troubleshooting en dataherstel.

Steenhouwerij Fransen uit Heerenveen is al meer dan 25 jaar cliënt bij Piet Heida.

Eigenaar Ronald Fransen is inmiddels de 3e generatie van dit familiebedrijf en samen met een vijftal personeelsleden is dit natuursteenbedrijf zowel actief in grafmonumenten als in bouwwerken. U kunt hier o.a. tegelvloeren, drempels, vensterbanken, aanrechtbladen bestellen en op maat laten maken.

Heida NieuwehorneHeida Accountancy B.V.
Schoterlandseweg 32
8414 LW Nieuwehorne
Tel. 0513 541765

Nieuws

Piet Heida is in het jaar 2000 met Heida Accountancy gestart nadat hij 14 jaar voor andere (accountants)kantoren in de financiƫle sector werkzaam was geweest.