Na afloop van boekjaar dienen de jaarcijfers uitgewerkt te worden t.b.v. de aangiften bij de belastingdienst. Maar ook u zelf, banken en verzekeraars zijn benieuwd naar uw resultaten en willen inzage met liefst een vergelijk t.o.v. het voorgaande jaar.
Het rapport dat hiervoor opgesteld wordt heet een jaarrekening en wij kunnen die voor u samenstellen. Het rapport geeft inzage in uw financiële situatie, het resultaat, kengetallen als liquiditeit, werkkapitaal en solvabiliteit, een uitsplitsing van al uw investeringen, de privé opnamen en de aansluiting met de aangiften omzetbelasting.
Op basis van deze cijfers kunt u mogelijk uw eigen bedrijfsvoering bijsturen en eventueel een nieuw beleid uitstippelen.

Al onze diensten:

 • (internet) Boekhouden

  Voor de financiële administratie maken wij gebruik van de software van Unit-4, Snelstart, Exact en Muis-software. Voor onze cliënten heeft Unit-4 een cliënten versie ontwikkeld welke naadloos aansluit bij onze software.

  Lees meer...

 • Tussentijdse cijfers

  Het bijhouden van uw administratie is heel belangrijk om vanuit de tussentijdse cijfers keuzes en beslissingen te kunnen nemen. Bovendien ziet u direct of bijvoorbeeld de omzet achterloopt of de kosten teveel stijgen.

  Lees meer...

 • Jaarrekening

  Na afloop van boekjaar dienen de jaarcijfers uitgewerkt te worden t.b.v. de aangiften bij de belastingdienst.

  Lees meer...

 • Fiscale aangiften

  Wij adviseren en verzorgen alle soorten aangiften bij de belastingdienst en andere instanties.

  Lees meer...

 • Loonadministratie

  Zelf de loonadministratie doen is een optie, maar alleen voor middelgrote ondernemingen efficiënt.

  Lees meer...

 • Startersbegeleiding

  Mensen die met plannen rondlopen om een eigen bedrijf te beginnen zijn bij ons aan het juiste adres om hier meer over te weten te komen.

  Lees meer...

 • Contracten

  Niet alle ondernemers hebben de zaken allemaal even goed op papier geregeld. Zolang tussen verschillende partijen alles ‘koek en ei’ is hoor je daar niemand over.

  Lees meer...

 • Interim Management

  Door ziekte of het niet beschikbaar zijn van medewerkers door een ingewikkeld implementatie proces kan uw financiële administratie te kampen krijgen met onderbezetting.

  Lees meer...

 • Outsourcing

  Veel ondernemers zijn veel tijd kwijt aan het voeren van hun eigen administratie.

  Lees meer...

 • Advies

  Iedere ondernemer krijgt ooit een keer met opvolgingsproblematiek te maken. Vaak vindt overname plaats aan familie of personeel.

  Lees meer...

Heida NieuwehorneHeida Accountancy B.V.
Schoterlandseweg 32
8414 LW Nieuwehorne
Tel. 0513 541765

Nieuws

Annejan Visser is op 24 januari 2022 bij Heida Accountancy BV in dienst getreden als Assistent Accountant.