heidalogo

Adviseurs en Accountants

Ons kantoor
Betrokken sponsor
Wij zijn maatschappelijk actief en betrokken

Door ziekte of het niet beschikbaar zijn van medewerkers door een ingewikkeld implementatie proces kan uw financiële administratie te kampen krijgen met onderbezetting. Het gevaar van onderbezetting is het niet, of te laat factureren van de goederen/diensten en/of een mager incasso beleid. Om maar niet te spreken van een zieke controller of (loon)administrateur. Heida Accountancy kan u helpen de hiaten in uw bezetting snel en slagvaardig weg te werken.

Al onze diensten:

 • (internet) Boekhouden

  Voor de financiële administratie maken wij gebruik van de software van Unit-4, Snelstart, Exact en Muis-software. Voor onze cliënten heeft Unit-4 een cliënten versie ontwikkeld welke naadloos aansluit bij onze software.

  Lees meer …

 • Tussentijdse cijfers

  Het bijhouden van uw administratie is heel belangrijk om vanuit de tussentijdse cijfers keuzes en beslissingen te kunnen nemen. Bovendien ziet u direct of bijvoorbeeld de omzet achterloopt of de kosten teveel stijgen.

  Lees meer …

 • Jaarrekening

  Na afloop van boekjaar dienen de jaarcijfers uitgewerkt te worden t.b.v. de aangiften bij de belastingdienst.

  Lees meer …

 • Fiscale aangiften

  Wij adviseren en verzorgen alle soorten aangiften bij de belastingdienst en andere instanties.

  Lees meer …

 • Loonadministratie

  Zelf de loonadministratie doen is een optie, maar alleen voor middelgrote ondernemingen efficiënt.

  Lees meer …

 • Startersbegeleiding

  Mensen die met plannen rondlopen om een eigen bedrijf te beginnen zijn bij ons aan het juiste adres om hier meer over te weten te komen.

  Lees meer …

 • Contracten

  Niet alle ondernemers hebben de zaken allemaal even goed op papier geregeld. Zolang tussen verschillende partijen alles ‘koek en ei’ is hoor je daar niemand over.

  Lees meer …

 • Interim Management

  Door ziekte of het niet beschikbaar zijn van medewerkers door een ingewikkeld implementatie proces kan uw financiële administratie te kampen krijgen met onderbezetting.

  Lees meer …

 • Outsourcing

  Veel ondernemers zijn veel tijd kwijt aan het voeren van hun eigen administratie.

  Lees meer …

 • Advies

  Iedere ondernemer krijgt ooit een keer met opvolgingsproblematiek te maken. Vaak vindt overname plaats aan familie of personeel.

  Lees meer …

Heida NieuwehorneHeida Accountancy B.V.
Schoterlandseweg 32
8414 LW Nieuwehorne
Tel. 0513 541765

Wietse Bouma

Wietse BoumaWietse Bouma werkt sinds 3 november 2014 voor Heida Accountancy BV en is in 2011 afgestudeerd als Accountant-Administratieconsulent aan de NHL Hogeschool voor het theoretische gedeelte.

Lees meer …