Voor de financiële administratie maken wij gebruik van de software van Unit-4, Snelstart, Exact en Muis-software. Voor onze cliënten heeft Unit-4 een cliënten versie ontwikkeld welke naadloos aansluit bij onze software.

De opkomst van het online-boekhouden en de daarmee gepaard gaande digitalisering is een niet te stuiten ontwikkeling. Heida Accountancy gaat hier graag in mee. Immers, waar internet bankieren eerst ook met de nodige scepsis werd ontvangen, is dit nu een alom geaccepteerde vorm van bankieren. De verwachting is dat het internet boekhouden net zo zal vergaan.

Groot voordeel van deze werkwijze is dat de bestanden elektronisch kunnen worden uitgewisseld en in een mum van tijd zijn in te lezen. U kunt gewoon doorgaan met boeken en hoeft niet te wachten totdat de gegevens door de accountant gecontroleerd en/of bijgewerkt zijn. Daarbij biedt internet boekhouden de accountant de mogelijkheid om op ieder gewenst moment over uw schouder mee te kunnen kijken. Zo kan er onmiddellijk worden ingesprongen op actuele ontwikkelingen zonder dat u eerst een back-up van uw administratie op hoeft te sturen.

Voor mensen die hun administratie alleen nog maar digitaal op willen slaan is het via “Scan en Herken”-software mogelijk om facturen via een telefoonapp naar de boekhouding te “appen”. Zo’n factuur wordt daarbij digitaal aan het boekstuknummer gekoppeld. Ook bankafschriften kunnen tegenwoordig automatisch ingelezen worden met als gevolg dat u niet meer met ordners vol administratie hoeft te sjouwen.

Voordelen van internet boekhouden:

 • Administratie checken of bijwerken ongeacht tijd of plaats
 • Gegarandeerde back-ups van uw administratie
 • Directe informatie-uitwisseling
 • Vaste kosten voor uw software toepassingen

Ook hierbij maken wij gebruik van de software van Unit-4. Laat u informeren en maak een afspraak voor een demonstratie.

Onder de menu optie “Inloggen” vindt u een directe koppeling om in te loggen bij Unit4. Via de Login Basecone kunt u uw inkoop- en kostenfacturen digitaal toesturen en Basecone maakt vervolgens een boekingsvoorstel en zet ze klaar voor het automatisch doorsturen naar de boekhoudsoftware van Unit4-Multivers.
Via de login Management Monitor krijgt u een dashboard op uw scherm die u in grafiekvorm direct verteld hoe u er financieel voorstaat. U leest uw omzet af, uw winst, het banksaldo, de openstaande debiteuren etc.
U hoeft daarvoor niet eens zelf uw boekhouding te voeren. U kunt het ook krijgen als wij de administratie voor uw verwerken. Vanuit de Management Monitor kunt u eventueel zelf facturen maken en u kunt betalingen verrichten

Al onze diensten:

 • (internet) Boekhouden

  Voor de financiële administratie maken wij gebruik van de software van Unit-4, Snelstart, Exact en Muis-software. Voor onze cliënten heeft Unit-4 een cliënten versie ontwikkeld welke naadloos aansluit bij onze software.

  Lees meer...

 • Tussentijdse cijfers

  Het bijhouden van uw administratie is heel belangrijk om vanuit de tussentijdse cijfers keuzes en beslissingen te kunnen nemen. Bovendien ziet u direct of bijvoorbeeld de omzet achterloopt of de kosten teveel stijgen.

  Lees meer...

 • Jaarrekening

  Na afloop van boekjaar dienen de jaarcijfers uitgewerkt te worden t.b.v. de aangiften bij de belastingdienst.

  Lees meer...

 • Fiscale aangiften

  Wij adviseren en verzorgen alle soorten aangiften bij de belastingdienst en andere instanties.

  Lees meer...

 • Loonadministratie

  Zelf de loonadministratie doen is een optie, maar alleen voor middelgrote ondernemingen efficiënt.

  Lees meer...

 • Startersbegeleiding

  Mensen die met plannen rondlopen om een eigen bedrijf te beginnen zijn bij ons aan het juiste adres om hier meer over te weten te komen.

  Lees meer...

 • Contracten

  Niet alle ondernemers hebben de zaken allemaal even goed op papier geregeld. Zolang tussen verschillende partijen alles ‘koek en ei’ is hoor je daar niemand over.

  Lees meer...

 • Interim Management

  Door ziekte of het niet beschikbaar zijn van medewerkers door een ingewikkeld implementatie proces kan uw financiële administratie te kampen krijgen met onderbezetting.

  Lees meer...

 • Outsourcing

  Veel ondernemers zijn veel tijd kwijt aan het voeren van hun eigen administratie.

  Lees meer...

 • Advies

  Iedere ondernemer krijgt ooit een keer met opvolgingsproblematiek te maken. Vaak vindt overname plaats aan familie of personeel.

  Lees meer...

Heida NieuwehorneHeida Accountancy B.V.
Schoterlandseweg 32
8414 LW Nieuwehorne
Tel. 0513 541765

Nieuws

Kees Hoekstra werkt sinds 11 mei 2006 voor Heida Accountancy en werkte daarvoor vele jaren voor andere accountantskantoren. Naast loonadministrateur is Kees ook cliënt adviseur van met name onze particuliere clienten.